Doeavond bbq fotografie

Op donderdagavond 11 juni hebben we een doeavond buitenfotografie gehad. Het programma van de avond ziet er goed uit, eerst van 18:00 - 19:00 uur in 'Kinderboerderij Darwinpark' foto's maken en aansluitend een gezamenlijke barbecue. De kinderboerderij is deze avond speciaal voor ons een uurtje open en wij zijn natuurlijk zeer vereert geweest dat dit mogelijk kon zijn. Nu kunnen we in alle rust foto's maken. De dieren zijn zonder ander publiek ook een beetje rustiger waardoor de fotograaf het iets gemakkelijker heeft. Met een groep van een kleine twintig fotografen zijn we er losgelaten en omdat het fantastisch weer is moeten de foto's haast wel gelukt zijn.

Om 19:00 uur trekken we gezamenlijk naar Jan op de Weer, voor de barbecue. Alles staat al klaar en binnen de kortste keren zit iedereen in de rook.

Jan heeft zich in de voorbereiding uitgesloofd waardoor iedereen genoeg te eten heeft en ook voor drinken is gezorgd. Dat moet je alleen wel zelf pakken. Al snel zijn we aan het eten en wordt er volop 'gekletst'. Sandra heeft voor een heerlijke salade gezorgd, waarvoor we haar dankbaar zijn. Na enige tijd zijn we aardig vol gegeten en kunnen we een ijsje eten tot besluit van de maaltijd. Bert laat het zich nog goed smaken en als ook hij klaar is kan het vuur uit. Aansluitend een groepsfoto en nog wat napraten en de avond is om. Goeie hobby is dit...


Jan Neefjes